gratis verzending vanaf 50 euro

Search

3e druk De Maan

De Maan, 66 mystieke kaarten voor bewustwording, verscheen voor het eerst in 2014. In 2018 verscheen de tweede druk en weer vier jaar later was het hoog tijd voor de derde druk. De afbeeldingen op deze kaarten werpen licht op je onderbewuste en geven de zachte fluistering van je ziel een stem. De teksten (een stelling, een vraag en een actie) maken je bewust van een actueel thema en zetten je aan je innerlijke krachten te ontwikkelen. Waar je aandacht heengaat, volgt je bewustzijn en waar je licht op werpt, dat wordt zichtbaar. Deze mystieke kaarten geven je handvatten om je dromen te verwezenlijken en stimuleren je te zijn wie je bent in al je kwetsbaarheid, kracht en grootheid.
Gebruik deze kaarten van Petra Stam als een gids of inspirator op je aardse en spirituele pad. Ontdek je potentie en onderneem de actie die nodig is om die te versterken. De kaarten resoneren met wat jij onbewust al weet, maar nu bewust kunt worden en neerzetten in de wereld.
Je kunt deze kaarten op zichzelf gebruiken, maar ook mooi combineren met het onlangs verschenen In het licht van de Maan jaarwerkboek. Wil je meer informatie over symboliek en thematiek van de verschillende manen en meer, dan is In het licht van de Maan – handboek symboliek, vieringen en bewustwording een aanrader. De drie Maanuitgaven en alle andere kaarten en boeken van Petra Stam vind je hier.