gratis verzending vanaf 50 euro

Zoeken

6e druk Blijvend meer energie

In 2012 verscheen de 1e druk van Blijvend meer energie volgens de vijf elementen van Jeanine Hofs. Een schot in de roos, want de 6e druk is medio februari 2024 een feit.

In dit boek legt Jeanine uit hoe je gebruik kunt maken van de vijf elementen. Welke rol ieder element in jouw energiebalans speelt en wat dit voor jou betekent. Welk effect het heeft op je lichaam, emoties en gedachten. Hierdoor krijg je inzicht in je energiebalans en hoe je die zelf kunt verbeteren. Zie het boek als een koffer vol gereedschap, waarmee je zelf kunt sleutelen aan je probleemgebieden. Met checklists en voorbeelden, zodat je jouw knelpunten en blokkades kunt opsporen, en met concrete tips en oefeningen om meteen aan de slag te gaan. De ene week zal dat iets heel fysieks zijn en de andere week iets niet-fysieks, iets wat betrekking heeft op een emotie, gedachten, intenties of automatische (onbewuste) patronen.

Blijvend meer energie volgens de vijf elementen is een boek vol informatie, tips en oefeningen, dat je helpt op een verrassende en relatief eenvoudige manier meer energie krijgen én houden.