gratis verzending vanaf 50 euro

Zoek

heus

HEUS is een heus magazine over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur. Vol inspirerende interviews met auteurs over hun nieuwe boek of kaarten, interessante artikelen, een interview met een lezer, een overpeinzing en meer.

Het eerste nummer verscheen in maart 2013. Ieder jaar verschijnen twee nummers: een in het voorjaar en een in het najaar. Zowel op papier als online. Via de covers hieronder kunt u bij alle online versies komen.

Abonneren op de papieren HEUS is niet mogelijk, want deze gaat via guerrillaverspreiding de wereld in. Zo kan het zomaar gebeuren dat u een exemplaar krijgt in een boekwinkel of spiritueel centrum. Dat een A3 auteur het overhandigt of dat het op de meeneem- of leestafel ligt in een wachtkamer of groen café. Bij bestellingen wordt altijd een HEUS meegestuurd, zolang de voorraad strekt. HEUS verschijnt op onverwachte plaatsen dankzij enthousiaste mensen die zorgen voor de verspreiding. De idee is dat HEUS een cadeautje is en u altijd op het juiste moment vindt.

Wilt u ook HEUS verspreiden (via uw netwerk, uitdelen aan klanten, cursisten, etc.), laat het weten!

Adverteren in HEUS is op beperkte schaal mogelijk. De advertentietarieven worden op verzoek toegestuurd.

Klik op een van de covers om HEUS online te lezen.