gratis verzending vanaf 50 euro

Zoek

Richtlijnen voor het insturen van een manuscript

Als uitgever stel ik het op prijs:

1. als u mij gericht benadert, oftewel, dat u eerst kijkt of uw boek (of kaartenset) past in het fonds van A3 boeken. Dus: hebt u al gekeken in de webshop van deze website en denkt u met enige zekerheid dat uw boek of kaartenset daartussen past, ga dan door naar 2.
2. een manuscript per mail te krijgen, mits het bestand niet groter is dan 6 MB. Grotere bestanden kunt u via WeTransfer.com versturen naar info@A3boeken.nl
3. een CV erbij te ontvangen (algemene achtergrond plus specifiek ervaring/kennis op het terrein van het boek);
4. dat er een motivatie bij zit waarom u het boek hebt geschreven of de kaartenset hebt ontwikkeld en wat het/deze bijzonder maakt ten opzichte van andere boeken/kaarten over hetzelfde onderwerp;
5. dat u aangeeft hoe het boek of de kaartenset past bij uw (beroepsmatige) activiteiten nu en in de toekomst.

Als u toch twijfelt of ik belangstelling zou kunnen hebben voor uw manuscript, dat kunt u mij een mailtje sturen met een beknopte beschrijving.
Zowel op een manuscript als op een mail met beknopte beschrijving reageer ik in het algemeen snel, binnen enkele dagen of een week. Ze verdwijnen niet op een stapel om pas na vele maanden te worden gelezen. U krijgt altijd een reactie. Hebt u na enkele weken niets gehoord, dan is er misschien iets mis gegaan en mag u aan de e-bel trekken.
Voor alle duidelijkheid: A3 boeken geeft voornamelijk non-fictie voor volwassenen uit op het gebied van oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur.