gratis verzending vanaf 50 euro

Zoek

Van oud naar nieuw

Oud en vertrouwd is wel zo veilig, biedt zekerheid en dan kun je op routine draaien. Daarom wilde ik er eerst niet aan, dat de website aan vernieuwing toe was. Maar het gepiep en gekraak namen met de maand toe en de boel smeren was niet meer mogelijk, want de software was verouderd en werd niet meer ondersteund. Het was zaak een nieuwe te bouwen, voordat de raderen voorgoed tot stilstand zouden komen. Van sommige functionaliteiten heb ik afscheid moeten nemen en dat is oké, andere oplossing voor gevonden. Maar er zijn ook onverwachte nieuwe mogelijkheden. Zo ben ik vele uren bezig geweest om bij elk boek en elke kaartenset zes andere boeken of kaartensets van harte aan te bevelen. Wat een genot om zo alles weer eens door mijn handen te laten gaan. Ik hoop u een groot plezier te doen met al deze aanbevelingen!

Ook is het nu mogelijk om meteen bij bestellen af te rekenen. Ik merkte dat steeds meer mensen dat zo vanzelfsprekend vinden, dat een met de bestelling meegestuurde factuur totaal niet wordt opgemerkt, laat staan betaald. Dus vanaf nu kan er per iDeal worden afgerekend.

Hartelijk dank Andre en Jeroen voor jullie noeste arbeid. Hartelijk dank aan alle auteurs die hun boeken- en kaartenkinderen aan mij hebben toevertrouwd in de loop der jaren, waardoor deze nieuwe site met webshop zo rijkgevuld is. Hartelijk welkom aan iedereen die op zoek is naar een boek of kaarten over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur.

Mocht je een foutje tegenkomen, dan graag een mailtje naar info@A3boeken.nl

Adrie Beyen, uitgever sinds 2003